17. 2. 2015

spring wishlist

Každý rok se koncem února začínám nesnesitelně těšit na jaro. Zima takřka končí, začíná se víc a víc objevovat sluníčko, chřipky oslabují a já začínám mít lepší náladu. Pomalu dávám sbohem černé a začínám ji podvádět s barvami - těším se na pastelově modrou a růžovou, žlutou, bílou a stříbrnou.. Tmavé rtěnky střídají zářivé a růžové, popřípadě sytě červené a do mé kosmetické taštičky se navrací lesky (jenom čiré a tělové, aby bylo jasno)! Těším se na zpěv ptáků po ránu, na čerstvý jarní vzduch při ranním běhu, pikniky a prostě všechno, co k jaru patří. Tohle všechno každoročně doprovází i můj jarní wishlist plný všech možných "nezbytností", které prostě musím mít! :D
No, uvidíme, s čím se budu za pár měsíců mazlit a na co si ještě počkám... Jaký je váš must have kousek na jaro? :)


Catrice, rozjasňovač Multicolour - C01 Luminous Illusion
Na tuhle limitku jsem docela zvědavá, Catrice se mi, hlavně co se tvářenek a stínů týče, trefuje do noty a mám pocit, že tuhle prostě musím mít! Snad nezklame..









Sleek, blush - Pixie Pink
Nádherná sytě růžová barvička s fialovým podtónem bude skvělá na odpolední procházky i večer v baru. Miluju tváře jakoby ošlehané větrem :)
Nars, blush - Sex Fantasy
Fantastická světlounká růžová jako pro panenku! Narsí tvářenky jsou svou texturou a výdrží bezkonkurenční. Jednoduše must have letošního jara!







Sleek, Face form (contouring, highlighting and blush) - Light
Na tohle kombo konturovacího pudru, rozjasňovače a tvářenky si brousím zoubky už hodně dlouho. Skvělý produkt, pokud s makeupem začínáte trošku vážnější vztah. Vyrábí se v několika odstínech - odstín Fair je velice podobný s téměř neznatelným rozdílem odstínu tvářenky.






Sleek, paletka - I Divine SNAPSHOTS
Není lepší paletky, která by se svými barvami hodila na jaro, přechod z léta na jaro a na léto. Neskutečná škála krásných barviček se skvělou pigmentací a výdrží!! Can´t live without..




Catrice, Set Smokey Eyes - C02 Greencard to Surreality
Nikdy bych neřekla, že se do takovéto kombinace barev zamiluju až po uši, ale stalo se tak. Jen co se objeví na pultech drogerií, běžím si pro tu svojí, protože se vsadím, že tahle tam dlouho nevydrží.











EOS, balzám na rty - Blueberry Acai
Klasika mezi balzámi na rty. Jedněmi milovaná, druhými nenáviděná. Ještě do nedávna jsem se přesvědčovala, že něco takového nepotřebuju. Ale jelikož už se objevily na několika českých eshopech, otálet už asi nevydržím! Navíc s příchutí borůvek, mmm..






Láska na první pohled!! 










Toho blázince okolo knihy a filmu mám už celkem dost, ale tohle je prostě něco absolutně jiného. Za skvělou cenu, ve princeznovském desigenu se špetkou rebelství a navíc zaručí ničím nerušený spánek.. Co víc si přát.

Pyžámek a body na spaní není nikdy dost (pokud tedy nejste Samantha ze Sexu ve městě).












Bonjour! Výstižný vzkaz v každém sluncem prosluněném jarním dnu. Navíc ve stylu Francouzek. Stačí přidat červenou rtěnku, volně spustit vlasy a vyrazit na cestu. BONJOUR!! 









 Trošku klaun, trošku dáma, trošku rebelka. S těsným topem v bílé nebo tělové barvě to bude bomba. Lodičky nebo balerínky nutností!












Jak s jedním kouskem vytvořit celý look? Přesně takhle! Už jen doladit doplňky, nazout sandálky a jsme hotovy. Simply beautiful..











Na tuhle stránku se stojí zato mrknout, spousta neskutečně nápaditých kousků !! No není ten vzor boží?! 











                                                        Guess - Amallia optical leather ancle boot     
Najít přesně takovýto model za dostupnější cenu - toť můj úkol!!












Nestárnoucí klasika v moderní podobě.. Přísahám, že bych nenosila nic jiného! Achh...












  
Líbí se mi vyvýšená podrážka, vtipný detail s jednou výhodou - přidá mi pár potřebných centimetrů, a to se počítá! Nemusím mít zrovna Guess, no name budou zaručeně stačit :) 











Limitku v podobě zlaté kůže jsem si nechala vyfouknout, když jsem se moc dlouho rozmýšlela, zda si diář (za 2 litry..) koupit. Teď budu šetřit a počkám si, až tenhle o 50% zlevní. :)








Když psát, tak stylově!


Žádné komentáře:

Okomentovat